Voice Massage -hieronta

Koulu

Varaa aikasi tästä!

Purenta-alueen hoito


Osteopatia


Tmi Marjo Sirén


HOITOHINNASTO


Voice Massage -hieronta 60-75 min


Purenta-alueen hoito n. 45 min


OsteopatiaMyös lahjakortteja saatavilla. Voit hakea lahjakortin paikanpäältä tai sopia kanssani sen postituksesta (postituslisä 2€). Lahjakortti on voimassa 3 kk ostopäivästä.


Maksutavat: Käteinen, tilisiirto ja MobilePay sekä maksusitoumus.


Varatun ajan voi korona-epidemian aikana peruuttaa tai siirtää kuluitta vielä 12h ennen varattua aikaa. Tätä myöhemmin tulevista peruutuksista perin maksun. Toivomuksena on, että viime hetken peruutukset todella liittyvät muutokseen terveydentilassa ja muut peruutukset ja siirrot tehdään vähintään 24 h ennen varattua aikaa. Peruutuksen ja siirron voi tehdä ajanvarauksen jälkeen tulleen sähköpostiviestin linkistä tai suoraan minulle puhelimitse, tekstiviestillä tai sähköpostilla (ei Osteopatiakeskus ILOn kautta). Epidemian aikana hoidot suunnitellaan siten, että tartuttamisriski (mahdollisen oireettoman itämisajan aikana) on mahdollisimman pieni.

Hoitoon kuuluu ensimmäisellä tapaamisella perusteellisempi ja muilla kerroilla lyhyempi alkuhaastattelu sekä aina alku- ja loppututkimus. Käytän tarvittaessa osteopaattisia tekniikoita kaikkien hoitojen tukena.

Marjo Sirén, Osteopatiakeskus ILO, Annankatu 25, 5. krs, 00100 Helsinki, puh. 050 569 6398

95 €


80 €


75 €