Voice Massage -hieronta

Koulu

Varaa aikasi tästä!

Purenta-alueen hoito


Osteopatia


Tmi Marjo Sirén


HOITOHINNASTO


Voice Massage -hieronta 60-75 min


Purenta-alueen hoito n. 45 min


OsteopatiaMyös lahjakortteja saatavilla. Voit hakea lahjakortin paikanpäältä tai sopia kanssani sen postituksesta (postituslisä 2,50€). Lahjakortti on voimassa 3 kk ostopäivästä.


Maksutavat: MobilePay, ePassi, tilisiirto ja käteinen sekä maksusitoumus. En vastaanota lähetteitä.


Varatun ajan voi peruuttaa tai siirtää kuluitta vielä 22h ennen varattua aikaa. Tätä myöhemmin tulevista peruutuksista perin hoitomaksun. Peruutuksen syy ei vaikuta maksuun. Peruutuksen ja siirron voi tehdä ajanvarauksen jälkeen tulleen sähköpostiviestin linkistä tai suoraan minulle mieluiten WhatsAppilla, tekstiviestillä tai sähköpostilla (ei Osteopatiakeskus ILOn kautta). Voit myös lähettää jonkun tilallesi hoitoon, jolloin maksu hoituu hänen maksaessa hoitonsa.

Hoitoon kuuluu ensimmäisellä tapaamisella perusteellisempi ja muilla kerroilla lyhyempi alkuhaastattelu sekä aina alku- ja loppututkimus. Käytän tarvittaessa osteopaattisia tekniikoita kaikkien hoitojen tukena.

Marjo Sirén, Osteopatiakeskus ILO, Annankatu 25, 5. krs, 00100 Helsinki, puh. 050 569 6398,                  Kastelholmantie 4 A 33, 9. krs, 00900 Helsinki

95 €


82 €


77 €